Saturday, May 9, 2020

Ντοκιμαντέρ με παραγωγό τον γνωστό Michael Moore, για την "πράσινη ενέργεια", και το αν τελικά βοηθάει το περιβάλλον ή όχι



Παρότι δε συμφωνώ με "ολόκληρη" την άποψη του δημιουργού του ντοκιμαντέρ, και εντόπισα και καναδυό λαθάκια σε αυτά που λέει, αξίζει να το δείτε -  μιλάει για την απάτη της "πράσινης ενέργειας", και είναι από τα λίγα, αν όχι το μοναδικό ντοκιμαντέρ που μιλάει για αυτό το ζήτημα (συνήθως η όποια αριστερά υπάρχει σήμερα, δέχεται "αυτόματα" καθετί που προβάλλεται ως "πράσινο", χωρίς καμία κριτική σκέψη. Και αυτό εκμεταλλεύονται όσοι επενδύουν σε "πράσινη ενέργεια" προβάλλοντας ένα "φιλικό προς το περιβάλλον" πρόσωπο, την ίδια ώρα που απλά βγάζουν λεφτά, χωρίς να σώζουν ούτε το περιβάλλον, ούτε κανέναν εκτός από τους εαυτούς τους).

Σχετικά με το poll που έχει αναρτηθεί στο blog, παρατηρώ ότι το ενδιαφέρον για κάτι το Live είναι περιορισμένο, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να γίνει ή όχι. Αν παρόλα αυτά ενδιαφέρεται κάποιος, μπορείτε απλά να αφήσετε ένα comment κάτω από αυτή την ανάρτηση, και να βρούμε στη συνέχεια και μια ώρα.Ας είμαστε και "λίγοι και καλοί", δεν με ενδιαφέρει και τόσο ο αριθμός των συμμετεχόντων προσωπικά για να είμαι και ειλικρινής.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

No comments:

Post a Comment