Thursday, November 7, 2013

Χωρίς σχόλια (εντάξει, πλάκα κάνω, στην πραγματικότητα έχω γράψει μερικά σχόλια)

Αυτές τις μέρες, όπως θα έχετε παρατηρήσει, ο χρόνος μου είναι ακόμα λιγότερος απ' ότι έτσι κι αλλιώς είναι, με αποτέλεσμα να γράφω λίγο, και κυρίως να αναδημοσιεύω άρθρα/ειδήσεις, χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.

Καλώς η κακώς, έχω παρατηρήσει ότι τα άρθρα που έχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα είναι αυτά που όντως έχουν μια βαθύτερη ανάλυση (δεν έχω χρόνο για τέτοια πλέον), και αυτά που ασχολούνται με τα κομματικά ζητήματα του Α ή του Β κόμματος (γιατί προφανώς αυτά προσελκύουν και κόσμο που οπαδικά τάσσεται υπέρ/κατά του εκάστοτε κόμματος).

Έτυχε λοιπόν να δημοσιεύσω ένα τέτοιο άρθρο για το ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες, και ιδού ένα σχόλιο που πήρα σήμερα. Πραγματικά ο κατήφορος κάποιων ανθρώπων όταν τους θίξεις "την ομάδα τους" δεν έχει όρια...

Να σημειώσω πάντως ότι γενικά δεν κόβω σχόλια (δεν έχω και χρόνο άλλωστε να τα διαβάσω όλα, αυτό έτυχε να το δω λόγω του ότι κάθομαι μέχρι αργά και δουλεύω, και πριν κλείσω το μηχάνημα έριξα μια ματιά στο blog).

Εννοείται ότι μετά από αυτό, θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να αυξήσω τα άρθρα για την καταστροφική αντίληψη "το κόμμα είναι πάνω απ' όλα", που οδηγεί σε τέτοιου είδους σαπίλες από ανθρώπους που υπερασπίζονται την ομάδα τους ότι και να γίνεται (εντάξει, μερικοί είναι και έμμισθοι, αλλά τουλάχιστον αυτοί πληρώνονται. Αυτοί που το κάνουν και αμισθί είναι πραγματικά εντελώς σαπισμένοι...). Να σημειώσω τέλος ότι τέτοιου είδους σαπισμένες αντιλήψεις δεν υπάρχουν μόνο στο ΚΚΕ, όπως μερικοί νομίζουν/διαδίδουν, αλλά υπάρχουν και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της αριστεράς.

Ιδού λοιπόν το σχόλιο για την ανάρτηση μου για το ΣΥΡΙΖΑ - νομίζω ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά, καθώς η αναγνωσιμότητα του blog αυξάνεται, και δέχομαι πλέον και ύβρεις από κάποιους από τους εχθρούς μου (πράγμα που δείχνει αν μη τι άλλο ότι με υπολογίζουν). Ειδικά εκεί στη "ροζ" αριστερά απολαμβάνουν μια σχετικά προνομιακή μεταχείριση, μιας και ένα σωρό "εναλλακτικά" media περιμένουν πως και πως να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τσεπώσουν κρατικές επιδοτήσεις. Δεν είναι λοιπόν και πολύ συνηθισμένοι στο να δέχονται επιθέσεις από αριστερά (μη χαλάσουμε και την "ενότητα τη αριστεράς ρε σύντροφοι, άσχετα αν εμείς συνομιλούμε μαζί με τον Άδωνι σε εκδηλώσεις της Allianze και του Αλαφούζου). Θα προσπαθήσω για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον (όσο μπορώ ακόμα να γράφω τουλάχιστον)


No comments:

Post a Comment